Jeg har lavet bloggen adoredecore, fordi jeg elsker boligindretning, møblerdesign og interiør! Jeg bruger lang tid på at finde alle mulige ting jeg godt selv kunne tænke mig, men ikke altid har råd til og bare må drømme om – og jeg gemmer altid billeder af det, så jeg – når jeg engang får råd – ved hvad jeg skal ud at bruge millionerne på :) Af og til dukker der dog ting op, hvor fornuften må vige for trangen til en ny vase eller tæppe eller hvad man nu lige står og pludselig ikke kan undvære! Bloggens hovedfokus er boligindretning og hvad der dertil hører, men der kan sagtens smutte en indlæg om tasker, mode eller kageopskrifter ind. Jeg håber, I kan bruge det hele – til inspiration, tidsfordriv eller bare for sjov!

Jeg er uddannet grafisk designer og driver selvstændig grafisk virksomhed, Froh und Frau, med min søde kollega Hanne, hvor vi designer plakater og kort, som forhåbentlig snart er i  butikkerne. I kan se eksempler på vores plakater på bloggen – og der kommer snart flere til. Desuden har vi en lille håndfuld søde kunder, som vi designer website, magasiner og lignende til.

Desuden arbejder jeg deltid hos Kähler – både i butikken i M.P. Bruunsgade i Aarhus og på kontoret i Viby som grafisk designer.  Derfor sniger der sig nok en del Kähler produkter ind på bloggen – jeg kan simpelthen ikke lade være – synes det hele er så fint :) Derudover vil jeg selvfølgelig poste indlæg, når der er særlige tilbud, 2. sorteringssalg eller lignende i Kähler & Friends i Aarhus!

Jeg håber, at I læser med! Skriv endelig, hvis I har forsag til forbedringer eller lignende. God fornøjelse!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: